Protostim

Cseh és szlovák
szerszámgépek forgalmazása

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy a PROTOSTIM Kft. nevében köszöntsük Önt.

Vállalatunk 25 éve dolgozik a magyar piacon a cseh és szlovák szerszámgépek értékesítési területén.

A gyártók több évtizedes hagyományaira épülő gyártási kultúra, és a folyamatos műszaki fejlesztés az elmúlt években is találkozott a magyar felhasználók bizalmával és érdeklődésével.
A korábbi évtizedek többezer - már Magyarországon üzemelő - szerszámgépe mellett, a PROTOSTIM Kft. az elmúlt 25 évben több, mint 2000 szerszámgépet értékesített a magyar felhasználók részére.
A gépek jelentős hányada a legmodernebb CNC vezérléssel felszerelt gép, melyek a Vevők megelégedettségére dolgoznak Magyarországon.

A fémmegmunkálás legfontosabb területét felölelő megmunkálógépek igen széles skáláját ajánljuk esztergáláshoz, maráshoz, fúráshoz, palást-, sík- és szerszámköszörüléshez, daraboláshoz és forgácsmentes megmunkálásokhoz. Kínálatunkban szerepel szalagfűrészgép, fúrógép, marógép, megmunkálóközpont, eszterga, karusszeleszterga, köszörűgép, fúró-marómű, présgép és egyéb megmunkálógépek.

A PROTOSTIM Kft. teljeskörű kiszolgálást nyújt Partnereinek. Műszaki tanácsadástól, a gépek üzembe helyezésén át a kezelő személyzet betanításáig.

Részletes katalógusunkkal, árajánlattal, referencialistákkal, személyes konzultációval állunk Megrendelőink rendelkezésére, vagy nézze meg internetes gépkinálatunkat.

Köszöntjük Önt

Az oldal tetejére